Tractament complementari del cancer. oncologia integrativa - Badalona

Inicio > Servicios Badalona > Salud Badalona
Tractament complementari del cancer. Oncologia integrativa
  • Precio por hora (euros): 49 euros

Per a un pacient de càncer i per a la seva família, superat el xoc inicial del diagnòstic i el dol que a posteriori i necessàriament l’acompanya, posar-se mans a l’obra és de vital importància. Iniciar-se en la vida anticàncer, però, seria el més semblant a trobar-se en un camp de batalla amb una multitud de fronts oberts. Tot són dubtes i preguntes al voltant de l’alimentació, dels suplements i de la fitoteràpia, de les fonts fiables d’informació, de la correcta realització de tècniques complementàries, etcètera.

A oncologiaintegrativa.cat sabem que no hi ha dos pacients que tingueu les mateixes necessitats. Us oferim a tots, però, un acompanyament, un assessorament i un entrenament en allò que pugueu necessitar.

Això és el coaching anticàncer: un procés progressiu de canvi per a assolir objectius de salut en el pacient de càncer, per passar d’una situació actual no satisfactòria a una de desitjada i més funcional. Facilitem que el pacient canviï de perspectiva: de veure’s incapaç d’afrontar el seu problema de salut a esdevenir una persona autònoma i responsable de tenir cura de si mateix. Perquè no és el mateix tenir una malaltia que ser i sentir-se malalt.

Publicado el 13 de Enero de 2016 en Badalona, Barcelona

Anuncios relacionados

Anundos © Copyright 2024 Todos los derechos reservados - Condiciones de uso | Politica de privacidad | Contacto